Концерти

По време на Международен фестивал на китарата Плевен 2016 ще се проведат 5 концерта.Организаторите предлагат промоционален пакет за всички 5 концерта на цена 20 лева. Ако гостите или участниците използват пакета за настаняване, то концертите ще са безплатни за тях. Може да закупите или резервирате билети тук.

30 Ноември: Официално откриване на фестивала. Участие ще заемат престижни формации от родния град, както и победители от предишното издание на фестивала. Концертът ще се проведе в концертна зала „Божко Шойков“ към Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков“ град Плевен от 18:30 часа.
– вход свободен

1 Декември: Концерт на Плевенска филхармония със солисти: Георги Василев, Стела Динкова и Боян Дойчев. Концертът ще се проведе в зала „Емил Димитров“ ,читалище „Съгласие“ от 19 часа. Предварителна продажба на билети се извършва на касите на читалище „Съгласие“ град Плевен.
-цени на билет: от 10лв.

2 Декември: Концерт на „Акустик Трио 3000“ Концертът ще се проведе в зала „Емил Димитров“, читалище „Съгласие“ от 19 часа. Предварителна продажба на билети се извършва на касите на читалище „ЛИК“ град Плевен.
-цена на билет: 10 лв.

3 Декември: Концерт на Герхард Райхенбах – Германия и Дарко Багески – Македония. Концертът ще се проведе в концертна зала „Божко Шойков“ към Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков“ град Плевен от 19:00 часа. Предварителна продажба на билети се извършва на касите на читалище „ЛИК“ град Плевен.
-цена на билет: 10лв.

4 Декември: Гала концерт и награждаване. Участие ще заемат победителите в конкурсната програма към фестивала. Концертът ще се проведе в концертна зала „Божко Шойков“ към Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков“ град Плевен от 19:00 часа.
-вход свободен